Tadzjikistan

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Tadzjikistan

Onroerend goed te koop in Tadzjikistan

De Republiek Tadzjikistan en de voormalige Socialistische Sovjetrepubliek Tadzjikistan binnen de USSR is een Centraal-Aziatische staat. Het grenst in het zuiden aan Afghanistan, in het oosten aan China, in het noorden aan Kirgizië en Oezbekistan en in het westen aan Oezbekistan; het is daarom een ​​geheel door land omgeven staat. De hoofdstad is Dushanbe.

Ons rapport over de onroerendgoedmarkt in Tadzjikistan kan belangrijk zijn als u van plan bent te verhuizen en een onroerend goed te koop in Tadzjikistan te kopen. Bij het onderzoeken van de duurste vastgoedmarkten ter wereld, komt de hoofdstad van Tadzjikistan Dushanbe met 700.000 inwoners niet meteen voor de geest. Maar de stad, waarvan de meeste oude woonhuizen dateren uit het Sovjettijdperk, is ten prooi aan een chronische vastgoedcrisis.

Nu de vraag naar nieuw onroerend goed te koop in Tadzjikistan de beschikbaarheid ervan ver overtreft, zijn de onroerendgoedprijzen rond Dushanbe de afgelopen tien jaar enorm gestegen.

Voor de bevolking van Tadzjikistan, die gewend was aan overheidsgaranties voor huisvesting uit het Sovjettijdperk, heeft overbevolking geleid tot een slechte daling van de levensstandaard.

Het afgelopen decennium is er een golf van migranten van het Tadzjiekse platteland in Dushanbe geweest, en de bouw van economische huizen in de hoofdstad van Tadzjikistan heeft geen gelijke tred gehouden. Door de stijging van de vastgoedkosten van vandaag is er een stadscentrum ontstaan ​​met steeds voller wordende volkshuisvesting.

De stijgende kosten van onroerend goed te koop in Tadzjikistan en in het bijzonder in Dushanbe worden verergerd door twee factoren: ten eerste dat ongeveer 80% van het bouwmateriaal van Tadzjikistan wordt geïmporteerd; ten tweede legt de regering van Tadzjikistan een systeem van belastingen en tarieven op dat ongeveer een derde vertegenwoordigt van de kosten voor het bouwen van nieuwe huizen.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 40170

Verkoop Huis, Tadzjikistan, Suǧd, Chudschand - Khujand, Hakim Karim

90,000.00EUR
Verkoop
Huis

0.46 m²
Een afgewerkt huis in de stad. 9 kamers badkamer keuken u s w en foodschool Kita en alles wat u nodig heeft alles in de buurt.
Cod. 2405

Verkoop 3 Slaapkamers, Tadzjikistan, Dušanbe, Dušanbe, center

39,000.00EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

150 m²
Huis in het centrum te koop om te worden gerestaureerd en de mogelijkheid van uitwisseling met andere huizen.
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB